fbpx

Tilaa esiintyjät ja ohjelmaa tapahtumiisi

 

Pyydä tarjous!

SOULMIEHET

Soulmiehet Sami Saari ja Jussu Pöyhönen, sekä taitavista soittajista muodostettu orkesteri nostavat tunnelman kattoon.  Soulmiesten keikka saa yleisön hyvälle mielelle ja menee jalan alle!

Ohjelmisto koostuu solistien omista meille kaikille tutuista hitteistä, soulklassikoita ja uudesta tuoreesta materiaalista.

Solisteja säestää kuuden soittajan taitava orkesteri, jossa ovat mukana Jay Kortehisto, Aleksi Ahoniemi/Pope Puolitaival, Jukka Heikkinen, Mikko Kaakkurinniemi/Sami Lehto, Janne Rajala ja Tuomo Dahlblom. Soittajat tunnetaan monesta orkesterista ja tv-ohjelmista. Esimerkiksi Elastinen, Juha Tapio, Rikcy Tick Big Band, Von Hetrzen Brothersis ja Sunrise Avenuesta. TV-ohjelmista Vain Elämää, Tähdet tähdet ja Putous.

Soulmiehet sopivat erinomaisesti yritystilaisuuksiin ja yleisötapahtumiin kun tarvitaan tyyliä, laatua ja hyvää meininkiä!

OTA YHTEYTTÄ JA TILAA SOULMIEHET ESIINTYMÄÄN TAPAHTUMAASI!

TUTUSTU SOULMIESTEN KOTISIVUIHIN:

Sami Saari ja Jazzpojat -yhtyeen musiikki on korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta. Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies, ja on siitä syystä koonnut yhtyeen jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa.