fbpx

Tämä on Hullu kaupunki!

...ja se onkin siinä parasta

Hullu kaupunki stand up on tapahtumakonsepti, joka toteutetaan Crazy Townin tiloissa osoitteessa Kauppakatu 39. Tapahtumatilaan mahtuu 200 henkeä ja tilassa on tapahtuman aikana anniskeluoikeudet. Päivisin Crazy Town toimii yritystön co-working-tilana. Hullu kaupunki stand up -illoissa tilan ilme muuttuu mm. valojen ja somisteiden avulla iltatilaisuuteen tunnelmaltaan sopivaksi. Hullu kaupunki on siis tavallaan pop up stand up klubi smile

Siirry takaisin pääsivulle

Osoite ja sisäänkäynti:

Sisäänkäyntinä toimii Crazy Townin kävelykadun pääsisäänkäynti. Tämä entisen Anttilan tavaratalon sisäänkäynti sijaitsee kävelykadulla R-kioskin vieressä lähellä Väinönkadun ja kauppakadun risteystä.

Näin se toimii:

Osta lippu ennakkoon hullukaupunki.fi -sivulta. Jos lippuja jää, niin niitä on myös ovimyynnissä. Kun saavut paikalle voit valita paikkasi vapaasi kahdesta sadasta istumapaikasta. Juomia voit ostaa baaritiskiltä. Tapahtuman jälkeen poistutaan Väinönkadun ovesta ja seuraava yleisö päästetään tilaan Kauppakadulta.

Ruokailumahdollisuudet:

Kävelykadulla on lukuisia ruokaravintoloita, joista on helppo tulla Hullu kaupunki -sisäänkäynnille. Selvitämme mahdollisuutta varata ruokailua ennakkoon kauttamme.

Anniskeluoikeudet:

Hullu kaupunki -stand up illoissa yleisöä palvelee baari ennen ja jälkeen esitysten. Jos tulet ensimmäiseen näytökseen ehdit hyvin rauhassa nauttimaan juomia ennen esitystä ja toisen esityksen jälkeen voit jäädä rauhassa nautiskelemaan juomia paikan päälle ja juttelemaan paikalla olevien ihmisten kanssa.

Maksuvälineet:

Tapahtumassa maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti ja luottokortti.

Verkkokaupassa Sinulla on käytettävissä useita eri maksuvaihtoehtoja:

Verkkopankit. Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken

Korttimaksut. Visa, Visa Electron ja Mastercard

Mobiilimaksut. MobilePay, Siirto ja Pivo

Lasku ja osamaksu. Jousto ja Fellow Lasku, Fellow yrityslasku

 

Pääsyliput:

Lippujen varaaminen

Liput voit ostaa verkkokaupasta sivulta www.hullukaupunki.fi

Ryhmäliput

Mikäli haluat ostaa liput isommalle ryhmälle (yli 10 henkilöä) voit ottaa yhteyttä myyntiin: myynti@freiproductions.fi / Tel. 010 508 6690

Lippujen tarkastus

Kun tilaat pääsylippuja verkkokaupasta, saat sähköpostiisi PDF-lipun. Tulosta lippu paperille tai lataa kännykkäsi ja ota se valmiiksi sisään tullessa.

Lippujen myynti ovelta

Mikäli ennakkolipunmyynnistä jää lippuja jäljelle, ne tulevat sisäänkäynnin myyntipisteeseen myyntiin. Ovilipunmyynti avataan 1h ennen ohjelman alkua.

 

Naulakkopalvelu:

Tapahtumatilassa palvelee maksullinen naulakkopalvelu

Saapuminen tapahtumaan:

Kannattaa varata aikaa ja tulla ajoissa paikalle, jotta ehdit lipuntarkastuksen jälkeen vielä ottamaan itsellesi sopivan katselupaikan. Paikkoja ei ole numeroitu ja ne täytetään vapaasti yleisön mukaan. Ja koska tämä on stand up -ohjelmaa, joten kesken ohjelmaa paikalle saapuva saataakin päästä itse osaksi esitystä. wink

Aikataulu:

Ensimmäinen näytös on klo 19.00 ja toinen näytös klo 21.00.

Tilat:

Sisäänkäynti – aulatila

Sisäänkäynti tapahtuu kävelykadun sisäänkäynnistä. Lipunmyynti tapahtuu pienessä lämpiössä, jossa voi odotella ovien avautumista tilaan.

Ohjelmatila

200 paikkaa, katsomo. Alatori.

Oleskelutila

Väinönkadun puolelta löytyy rennompi oleskelu- ja seurustelutila, Learning Cafe. Voit nautiskella juomia ja seurustella rauhallisemmassa tilassa täällä. Learning cafen kautta poistutaan tapahtumasta ja Väinönkadun ovella on tupakkapaikka.

WC:t

WC:t löytyvät katsomon vieressä olevalta käytävältä ja Learning Cafesta. 

Tupakointi:

Tupakointipaikka on Learning Cafen ovella – Väinönkadun puolella.

Pysäköinti:

Käytössä on normaali kaupunkipysäköunti. Lähimmät P-talot ovat Sokos, Jyväskeskus, Kolmikulma ja Torikeskus.

Järjestäjän tiedot: