fbpx

Stand up illat Jyväskylän ytimessä - kävelykadun varrella

Kaksi esitystä illassa - helppo jatkaa kaupungin yöhön.

Nyt on ohjelmaa parhailla paikoilla keskellä kaupunkia!

Vietä hauska ilta TV:stä tuttujen stand up -koomikoiden kanssa hyvässä seurassa.

Ohjelmisto toteutetaan kansainväliseen tapaan alkuillan ja myöhäisillan showna.

Valitse itsellesi sopiva aika ja täydennä iltaasi illallisella, lasillisella tai yökerhon tanssilattialla.

Kaikki tarvittava löytyy kivenheiton päästä.

Hymy huulilla ilta jatkuu mukavasti!

Hullu kaupunki stand up INFO

 ♦ 200 katsomopaikkaa – varaa liput ajoissa!

♦  Anniskeluoikeudet (Ikäraja K-18)

♦  Sopii hyvin ryhmille vaikkapa pikkujouluksi

♦ Helppo tulla ja jatkaa iltaa lähellä

♦  Kysy myös mahdollisuutta yksityistilaisuuteen

♦ Lippuvaraukset voit tehdä päivän esiintyjän kohdalla olevasta varauslinkistä

♦  Yli 10 henkilön ryhmävarausten tilaukset  voit tehdä ottamalla yhteyttä myyntiimme

S-etu -5€.

Edun saa verkkokaupasta ostetuista pääsylipuista.

S-etukortti oltava mukana tapahtumassa.

Nauti maittava illallinen vastapäätä sijaitsevassa Avenue Bar & Dinerissä. Illallisen hinta on 49€ sis. ALV. Kattaukset klo 17.00 ja 19.00. Voit varata illallisen samalla lisäpalveluna kun varaat liput iltaasi.

Seuraa meitä myös somessa:

Anna palautetta Hullu kaupunki -stand up illasta

Osallistuitko stand up -iltaan? Klikkaa painiketta ja anna palautetta. Haluamme kehittää tulevia tapahtumia yhä paremmiksi ja palautteesi on meille tärkeää.

ESIINTYJIEN ESITTELY:

La 26.11.2022

klo 19.00 ja 21.00

Anitta Ahonen: Anitta Iso A Ahonen on Suomen rääväsuisin koomikko. Tammelan Rivo-Riittanakin tunnettu stand upin rokkitähti vetää nauruhermoja räjäyttävät showt, joissa herkempien kannattaa pitää penkistä kiinni. Iso A sopii arkeen ja juhlaan.  Yli 2300 keikkaa takana.

Jussi Simola: Forssan liepeillä kasvanut, myöhemmin helsinkiläistynyt Jussi huokuu lempeää energiaa sekä lavalla että sen ulkopuolella. Tämä energinen ja taipuisa vilperi saa nopeasti katsojien naamat virnistykseen kun hän alkaa kertoa totuuksia jokapäiväisistä asioista, omasta realistisesta vinkkelistään. Kyytiä saavat niin hirvet kuin mummotkin.

Anitta Ahonen

Jussi Simola

La 3.12.2022

klo 19.00 ja 21.00

Mikko Vaismaa: Jyväskyläläinen stand up -koomikko Mikko Vaismaa on improvisoinnin mestari ja
lämminhenkinen älykkö, joka kohtaa ja yllättää yleisönsä ilta toisensa jälkeen. Mikko tunnetaan ilmeikkäänä ja terävänä koomikkona sekä velmuna roolimallina, johon on helppo samastua. Jokainen esitys on yleisönsä näköinen, ja Mikon keikalta lähdetäänkin vatsalihakset kipeänä ja mieli hellän ymmärtäväisenä maailmaa, maailmankaikkeutta ja kanssaihmisiä kohtaan.

Ursula Herlin:Ursulalla on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista, mutta täysin uudenlaisesta ja ennen kaikkea hauskasta näkökulmasta. Ursula on vuoden 2017 tulokas finalisti ja saman vuoden Tomaatteja! Tomaatteja! -festivaalin Kong Show’n voittaja sekä Kallio komedibolagetin vuoden uusi kyky palkinnon voittaja.

Mikko Vaismaa

Ursula Herlin

Pe 9.12.2022

klo 19.00 ja 21.00

Matti Paalanen: Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko. Hurmaavaan Mattimaiseen maailmaan päästyäsi, et halua sieltä pois. Tämä koomikko pitää kokea livenä, ja maistiaisen voi ottaa sivulla olevasta videosta.


Mika Eirtovaara:Mika Eirtovaara on suomalaisen stand up komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman Taisto Kourina. Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja hillittömät jutut vievät mukanaan

Matti Paalanen

Mika Eirtovaara

La 10.12.2022

klo 19.00 ja 21.00

Lasse Oikarinen: Lasse on tunnettu energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään. Hän keskustelee ja pelaa yleisön kanssa taitavasti, joka tekee kulloisestakin esityksestä omaleimaisen. Lassen leppoisa lavaolemus ja helposti samaistuttavat jutut yhdistettynä useiden satojen keikkojen kokemukseen, takaavat onnistuneen nauruelämyksen monenlaisissa tilaisuuksissa. Lasse on myös mukana Nelosen Stand Up! -ohjelman kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella.

Kaisa Pylkkänen: Keväällä 2020 Kaisa Pylkkänen voitti stand upin Jorma-gaalassa tupla-Jormat, kun hänet palkittiin kollegoiden tunnustuksella vuoden koomikkona, ja All Female Panel, jonka perustajajäsen Pylkkänen on, sai Erikois-Jorman vuoden komiikkatekona. Hänet on nähty Nelosen Stand up! -ohjelmassa kolmella kaudella, ja lavoilla jo 10 vuoden ajan. Suomen lisäksi Pylkkänen on keikkaillut ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.

Lasse Oikarinen

Kaisa Pylkkänen

Pe 16.12.2022

klo 19.00 ja 21.00

Jacke Björklund: Stand up -koomikko Jacke Björklundin komiikka käsittelee kulttuurieroja, miehen ja naisen välisen kommunikaation vaikeutta sekä ihmisten outoja tapoja. Lisäksi Jacke kertoo lavalla myös kaikesta siitä, mikä mahtuu näiden aiheiden väliin. Ja sinnehän mahtuu… Var så god!

Heikki Vilja: Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut Heikki on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta.

Jacke Björklund

Heikki Vilja

La 17.12.2022

klo 19.00 ja 21.00

Riku Suokas: Näyttelijä Riku Suokas on ehtinyt olla monessa mukana ja toimia mm. useiden teatterien johtotehtävissä sekä ohjaajana. Rikun suuri rakkaus on stand up -komiikka, jota hän on tehnyt vuodesta 1993 saakka. Riku on kiistattomasti yksi stand upin uranuurtajista Suomessa. Nyt vähän pidemmän tauon jälkeen Riku on palannut lavoille entistä energisempänä ja hauskempana! Painavaa asiaa painavalta mieheltä 21 vuoden lavakokemuksella!

Antti Haapala: Elämän karismalla varustettu Antti onkin tuttu näky Suomen stand up -klubeilla, festivaaleilla, sekä yritysten juhlatilaisuuksissa.Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.


Riku Suokas

Antti Haapala

© Frei Productions Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään

 

 

Tuotanto:

Frei Productions Oy

myynti@freiproductions.fi

Tel. 010 508 66 90