fbpx

Paikka nro 9

95,00 

Vappumarkkinat myyntipaikka Jyväskylän kävelykadulla. Hinta sisältää ALV 24%.

Kuitti tulee automaattisesti sähköpostiisi kun olet maksanut paikkamaksun.

Katso myyntipaikan varausehdot TÄSTÄ

1 varastossa

Kerro tässä mitä sinulla on myynnissä

Myyntipaikan varaaminen edellytyksenä on, että paikan varaaja hyväksyy varausehdot. Varausehdot ovat näkyvissä alapuolella tuotetiedoissa.

Tuotetunnus (SKU): VAP1-3-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jyväskylän kävelykadun Vappumarkkinoiden myyntipaikka. Paikkahinta on koko tapahtuman ajalle.

Hinta sisältää ALV:n 24%.

Myyntipaikan varausehdot:

 1. Myyjä: Frei Productions Oy, Kauppakatu 39, 40100 JYVÄSKYLÄ. y-tunnus 2924195-9.
 2. Myyntipaikan ja sen oheispalvelujen ostaja myöhemmin: Ostaja.
 3. Ostaja tekee sitovan varauksen myyntipaikasta varaamalla paikan Frei Productions Oy:n verkkokaupasta.
 4. Ostaja maksaa tekemänsä varauksen niillä maksutoiminnoilla, mitkä on verkkokaupan tuotteeseen liitetty.
 5. Ostaja vastaa yksin omasta liiketoiminnastaan.
 6. Myyjä ja ostaja noudattavat Suomen lakia
 7. Ostaja vastaa toimintansa osalta lupien hankkimisesta tai tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisestä.
 8. Ostaja vastaa toimintansa osalta veroista, vakuutuksista ja muista velvoitteista.
 9. Ostaja ei saa siirtää myyntioikeutta kolmannelle osapuolelle.
 10. Ostaja ilmoittautuu myyjän nimeämälle yhteyshenkilölle saapuessaan tapahtumapaikalle. Rakenteiden pystytyttämisen saa aloittaa vasta ilmoittautumisen jälkeen.
 11. Ostaja laittaa myyntitoimintaa harjoittavan yrityksen yhteystiedot esille myyntipisteelle.
 12. Myyjä määrittelee tapahtumalle myyntiajat, valmistelu- ja purkuaikataulun. Ostaja sitoutuu noudattamaan myyjän toimittamaa aikataulua.
 13. Ostaja vastaa myyntipisteensä siisteydestä ja hoitaa jätteet myyjän osoittamaan keräyspisteeseen. Myyntipisteelle jätetyistä jätteistä peritään 100€  ylimääräinen siivousmaksu.
 14. Ostaja huolehtii että myyntitoimintaan käytettävät ostajan itse toimittamat rakenteet ovat turvallisia ja yleisilmeeltään siistejä. Ostajan vastuulla on valvoa myyntirakenteen turvallisuutta tapahtuman aikana ja tarvittaessa ryhtyä vaaratilanteen uhatessa välittömästi toimenpiteisiin. Ostaja vastaa täysimääräisesti omien rakenteidensa aiheuttamista vahingoista.
 15. Ostaja huolehtii siitä, että katupintaan tai rakenteisiin ei jää jälkiä ja tekee tarvittavat suojaamistoimenpiteet. Esimerkiksi paistinrasva. Ostaja korvaa syntyneet vahingot tai korjaustoimenpiteet kokonaan.
 16. Myyjä ei ole vastuussa ostajan omaisuuteen kohdistuvasta ilkivallasta, varkauksista tai vahingoista.
 17. Ostaja sitoutuu noudattamaan myyjän tai paikallisen viranomaisen kirjallisesti tai suullisesti antamia määräyksiä tapahtumassa.
 18. Alkoholituotteiden ja piraattituotteiden myynti on kielletty.
 19. Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia.
 20. Avotulen teko ilman lupaa on kielletty. Kaikilla avotulta käsittelevillä kauppiailla on oltava riittävä tarkastettu ensisammutuskalusto myyntipisteellään.
 21. Myyjällä on oikeus kieltää tai keskeyttää myyntitoiminta, mikäli ostaja aiheuttaa häiriötä tai ei noudata myyjän tai paikallisen viranomaisen antamia määräyksiä. Myyjä ei palauta maksua ostajalle mikäli tämän myyntitoiminta kielletään tai keskeytetään näistä syistä.
 22. Mikäli tapahtuma peruuntuu ylivoimaisen esteen vuoksi (force majeure) ostajan maksamia varausmaksuja ei palauteta. Ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan poikkeuksellista ja yllättävää tapahtumaa, joka estää tapahtuman toteutuksen. Esteen on oltava myyjän kontrollin ulkopuolella. Ylivoimainen este voi olla muun muassa tulipalo, luonnonmullistus, maanjäristys, sota tai kapina, lakko, pandemia tai sellainen seikka, joka vaatii viranomaisia estämään tapahtuman toteutuksen. Laitteen tai palvelun toimimattomuus voidaan katsoa olevan ylivoimainen este.
 23.  Mikäli myyjä peruu tapahtuman toteutuksen muista syistä kuin ylivoimaisen esteen vuoksi, palauttaa myyjä ostajalle varausmaksun vähennettynä maksusuorituksen toimitukseen liittyvillä maksuilla. Tällaisia ovat esimerkiksi pankkipalvelumaksut, maksuvälittäjän palkkiot, postituskulut jne.
 24. Myyjä pidättää oikeuden tapahtuman käytännön toteutuksessa tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin. Tällaisia voivat olla ohjelma, aikataulut, alueet, maksutavat, yhteyshenkilöt tai muut tapahtuman yksittäiset osat.
 25. Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti sopimalla ja mikäli sopimukseen ei päästä ratkaistaan erimielisyys myyjän ja ostajan välillä Jyväskylän käräjäoikeudessa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.